top of page

DEKLARATIONER

Oavsett hur ditt företags behov ser ut kan du lugnt lämna över ansvaret att deklarera och rapportera till Skatteverket till oss.

 

För de flesta av våra kunder ingår hanteringen av skattedeklarationer som en del av arbetet med den löpande redovisningen. Vid varje betalningstillfälle ger vi dig en sammanställning över vilka skatter som företaget behöver betala, och när det ska betalas.Förutom de löpande deklarationerna hjälper vi även till med att upprätta och lämna in verksamhetens årliga inkomstdeklaration och för ägare av fåmansbolag som ska lämna in en privat inkomstdeklaration, K10-blanketten, bistår vi såklart även med detta.

 

Vi sköter dessa årliga deklarationer både för dig och ditt bolag i samband med årsavslutningen. Det innebär att du som kund inte behöver oroa dig för hur arbetsgivardeklarationer eller momsdeklarationer skall fyllas i under året, eller hur inkomstdeklarationen ska göras vid årets slut. Vi håller helt enkelt koll på alla siffror, rapporterar till Skatteverket och meddelar dig vad du skall betala och när.

Har du några frågor eller vill bara få mer information? Kontakta oss!

Vi finns här för att hjälpa dig

bottom of page